Tarina
EB Hair - kuka sen takana ja mistä kaikki alkoi.

Vuonna 2015 harrastuksesta tuli ammatti kun kotonaan ''läpällä'' hiuksia leikannut Frans päätti edetä.

Nykyiseen asemaan onkin päästy intohimon ja kovan työn kautta. Matkan varrella hän on käynyt alan kolmen vuoden koulutuksen lisäksi lyhyitä yksityis-koulutuksia sekä pyörinyt pienissä alan tapahtumissa pitkin uraa. Kaiken tämän aikana Frans on ehtinyt toimia useassa eri toimipisteissä. Pääsääntöisesti Helsingin keskustan ympärillä. Kokemusta on tullut niin tuolin takaa kuin johtotehtävistä. Noin viitisen vuotta Frans pyöritti omaa kampaamoa jossa hän pääsi testaa itsensä työnantaja roolissa.

Tällä hetkellä Frans kokee fiiliksensä olevan parhaimmillaan, kun saa työskennellä yksin omissa oloissaan keskittyen tekemiseen. Aikaa jää hyvin muuhun sillä hän on kahden lapsen isä ja yrittäjänä myös myyntialalla. Vapaa-aika menee aika pitkälti perheensä kanssa ja urheilemassa. Myös luonto on lähellä sydäntä.

Fransin sanoin: "Hiusten leikkuu on minulle paras mahdollinen tasapaino muihin bisneksiin, sekä yleisesti elämään. Tämä on se mitä rakastan, enkä tee (enää) tätä rahan takia"

Erikoisosaamisekseen Frans kokee keskipitkät hiusmallit. Näin hän kiteyttää kiinnostustaan keskipitkien malleihin seuraavasti: "Suomessa on menty kovaa vauhtia eteenpäin parturi kulttuurissa ja se on toki positiivista huomata, silloin kun itse aloitin alalla meininki oli eri, silloin feidit valloittivat maailman, se oli hauskaa vähän aikaa mutta lopulta löysin itteäni ''saksi-hommissa''.

Tykkään toteuttaa etenkin semmoiset mallit jossa on rikottua texturia ja ilmavuutta, myös mittaa saa olla. Ennen kaikkea toki yksilöllistä ja laadukasta asiakaspalvelua.
Frans toivottaa asiakkaita lämpimästi tervetulleeksi.