EB team
Egor Boksha
Perustaja, Parturi - stylisti
Intohimon ja työmoraalin kautta sain harrastuksesta ammatin, joka on enemmänkin elämäntapa. Luova ja sosiaalinen osaaja.
Mun tuolissa voit olla rento, koska antamalla vapaat kädet minulle sinun ei tarvitse huolehtia lopputuloksesta.
#befresh
Sonja Salonen
Parturi-kampaaja
Tarkka,huolellinen sekä laadukas työnjälki ovat työssäni kaiken A ja O.
Rakastan värjäämistä ja raidottamista. Näissä taitavissa käsissä luonnistuu myös monipuolisesti kaikki parturityöt ja kampaamoleikkaukset.
Työssäni palkitsevinta on asiakkaiden tyytyväisyys sekä luovuuden käyttäminen ja tietysti oma innostus alaa kohtaan!
Bravuuri: Teen intohimolla haastavimmatkin värikäsittelyt
Tarina
January, 2019
Meidän maailmassa pienistä asioista muodostuu kokonaisuus. Tästä syystä jokainen yksityiskohta on merkittävä ja me otamme kokonaisuuden huomioon.

Hyvin ja oikein leikattu tukka ei vain näytä hyvältä. Se myös tuntuu hyvältä. Se on fiilis, mikä heijastuu niin ulkoisesti, kuin sisäisesti.

Meidän tavoitteena on pitkäaikaiset asiakassuhteet. Näin opimme tuntemaan toisemme ja leikkaamisesta tulee entistä laadukkaampaa ja hauskempaa. Meillä voit tuntea olosi rentoutuneeksi ja ennen kaikkea luottaa käsiimme.

Andrei Koivumäki on yksi yrityksen perustajajäsenistä ja hänen tehtävään kuuluu mm. oikean yrityskulttuurin luominen sekä luoda prosessit, jotka asiakkaat haluaisivat omaan parturi-kampaamoon. Hän on tarkka pienistä yksityiskohdista ja mikään ei saa koskaan olla "sinneppäin".

Egor Boksha on yrityksen sydän ja hänen tehtävänä on olla pelikentällä sekä tarjota asiakkaille Suomen parasta ja rennointa palvelua laadusta tinkimättä.

Maksimilian Timofeev on yrityksen koneisto ja hän valvoo jokaista prosessia sekä kehittää innovatiivisesti yrityksen toimintaa keksimällä mitä ihmeellisimpiä keinoja, joilla saadaan helpotettua jokaista työvaihetta ja tehtyä siitä niin kustannustehokkaampi, kuin myös miellyttävämpi ja laadukkaampi.

Hiukset on tunne ja fiilis, joka näkyy ja loistaa ulospäin, kun ne on leikattu oikein. Me emme tyydy keskitasoon ja asiakas on meillä joka ikinen päivä keskiössä. #befresh kanssamme!

Made on
Tilda